RING OSS - 026-222 92 72

Stängsel Gävle

RING OSS - 026-222 92 72

Om oss

Om oss som erbjuder stängsel i Gävle

Vi som arbetar på Falu Stängsel & Entreprenad AB arbetar med och erbjuder stängsel för vitt skilda funktioner i Gävle. Oavsett vilket ert behov är, kan vi bygga sådant stängsel som ni behöver. Vi har allt från elstängsel för inhägnad av boskapsdjur eller hålla viltdjuren ute till villa stängsel med fina smidesgrindar till industristängsel som håller borta inbrottstjuvar och obehöriga.

Arbetar med stängsel och grindar

I vår verksamhet arbetar vi med väldigt olika slags stängsel och grindar. I det arbetet gräver vi, gjuter betongplintar för stolpslagning på mellan 24-200mm och bygger pallisadstängsel, panelstängsel, för vilthägnad och rovdjursstängsel. Vi arbetar med vägräcken, påkörningsskydd, bommar såsom lyft-, vik- eller vägbommar eller vridbommar. Vi kan montera slag-, vik- eller skjutgrindar. Vi kan montera mobila gånggrind eller rotations- eller vikgrind.

Vi har duktiga montöre och tekniker

Våra montörer och tekniker är kunniga och vi är med i branschorganisation för stängselmontörer som underlättar uppdaterad kunskap om stängsel, grindar, bommar och nyhter inom branschen. 

Medlem i branschorganisation

Ta kontakt för kostnadsfri offert när ni behöver stängsel i Gävle!